VIDEO: Poljski par napravio jedan od najlepših snimaka Srbije

Par avanturista, Malvina i Mihael Kolatek iz Poljske, godinama obilaze svet i prave neverovatne video-snimke i fotografije.

Jedna od njihovih destinacija bila je i Srbija, koju su posetili nakon što su pročitali članak "37 razloga zbog kojih nikada ne treba da posetite Srbiju". Taj članak je objavljen na sajtu "Buzz Feed", a u njemu se zapravo može videti 37 prelepih prizora naše zemlje.

Projekat "Srbija: Zemlja obojena životom" je video-prikaz u kome su Malvina i Mihael koristili različite kinematografske tehnike kako bi što bolje prikazali lepote zemlje u kojoj je najsnažniji utisak na njih ostavio srpski duh, odnosno srpska duša.

Njihovo putovanje našom zemljom je trajalo dve nedelje i za to vreme su obišli Golubac, Đerdap, Đavolju varoš, Kopaonik, Kamenu goru, Mokru goru, Taru, Bajinu Baštu, ali i mnoga druga mala zadivljujuća mesta.

"Tih 14 dana koje smo proveli u Srbiji, kao da smo bili u drugom svetu, u svetu u kojem su glavne uloge tumačili ljudi koje smo upoznavali na svakom koraku dok smo radili na videu. Oni su nam dali nešto zaista dragoceno, pravi poklon - dozu iskrene, prave emocije. Otvorili su nam svoja topla srca, ne očekujući ništa zauzvrat. Jedna stvar je sigurna kad je ova zemlja u pitanju - ne možete da poreknete koliko je Srbija autentična. I nadamo se da će tako i ostati koliko god je to moguće." Ovim rečima su Malvina i Mihael opisali svoj boravak u našoj zemlji.

Pogledajte video-prikaz Srbije koji je mnoge ostavio bez daha.

  • x

    12.08.2016 04:59
    da
    Pa napravi i ti nešto slično a ne kritikovati tuđi trud , uvek smo spremni takvo nešto uraditi a pohvaliti malo morgen.
  • mrkovi

    11.08.2016 12:44
    milion ovakvih slika po fejsu u gruama koje se bave prirodom, samo sto je nekom ko ne prati to ovo otkrice veka... ja vam mogu bar 50 ovakvih slika vojvodine poslati
  • Veki

    11.08.2016 12:32
    predivno
    Jako lepo uzivala sam gledjuci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja