VIDEO: Hoteli nagrađuju ako u njima napravite dete

Grupa hotela u Asiziju, gradiću u Umbriji, u Italiji, parovima koji naprave bebu dok su na odmoru kod njih nudi besplatan porodični odmor posle rođenja bebe.
Deset hotela iz Asizija, rodnog mesta svetog Franje, pridružilo se kampanji za podizanje nataliteta, tako da će gostima koji dokažu da je podmladak začet tokom boravka u ovom gradiću biti ili refundiran novac za taj prvi odmor, ili će moći još jednom da posete ovo mesto i borave u jednom od tih hotela - besplatno. 
 
Kako će znati da li je beba začeta baš kod njih? Pa, beba treba da se rodi devet meseci nakon boravka roditelja u nekom od hotela koji učestvuju u akciji, "plus-minus" desetak dana, pošto bebe ne stižu uvek "u minut" posle devet meseci.
 
Ali, verovali ili ne, i ovaj simpatičan pokušaj da se podstakne, a zatim i proslavi stvaranje novog života, izazvao je kontroverze, jer se pobunio neko iz lokalne vlasti ko nije siguran da je "seksualna priroda ove kampanje u duhu istorijkog i religijskog značaja Asizija".
 
Pokretači ove inicijative su mu na fin način poručili da je magarac: "Rađanje deteta je čin duboke ljubavi, koji bi trebalo podržati uprkos iskušenjima pred koja nas život stavlja", prenosi "Dejli mejl". 
 
A kako je u ovom gradiću, možete pogledati u nastavku:
  • haha

    21.11.2016 12:30
    cale radio u izvrsnom vecu, ja napravljen u igalu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja