Kako da putujete s malo para

Niskobudžetne avio-kompanije, povoljan smeštaj, jeftini aranžmani i plaćanje na rate mogu učiniti nekad nedostižno putovanje ostvarivim.
1. Niskobudžetni letovi 
 
Cena putovanja se može prepoloviti ako pronađete jeftine putne karte ili ih kupite dovoljno rano. Atraktivni povoljni letovi i akcijske cene redovnih kompanija mogu vam pomoći kod odluke ako još tragate za idealnom lokacijom. 
 
2. Povoljan smeštaj 
 
Kada ste se odlučili za avanturu i kupili putnu kartu, vreme je da rezervišete smeštaj. Kako bi vaše putovanje ostalo unutar budžeta, smeštaj je stavka na kojoj svakako možete uštedeti. 
 
Cena smeštaja često zavisi od perioda, broja osoba, lokacije i njenog izgleda. Uz vaše želje i možda pokoji kompromis, možete naći pristojan smeštaj koji možda nije toliko luksuzan, ali je uredan i povoljan. 
 
Imajte na umu da na putovanjima najmanje vremena provodite u sobi, jer želite što više da doživite grad ili zemlju koju ste posetili. 
 
3. Aranžmani 
 
Kad rezervišete putovanja, raspitajte se o dostupnim aranžmanima. Oni često uključuju prevoz i smeštaj, a mnoga putovanja možete kupiti i uz "first i last minute" ponude, pa ako uz njih stoji i napomena 'cena za dve osobe', na putovanju možete uštedeti. Povedite prijatelja ili voljenu osobu u avanturu života, zabavite se i upoznajte druge kulture. 
 
4. Plaćanja na rate 
 
Nekada su putovanja iz snova ostvariva samo ako njihova cena ne bude prežestok udarac na naš budžet. Umesto da štedite mesecima, otputujte odmah, a za putovanje odvajajte mesečno manju svotu kako bi taj trošak što bezbolnije podneli.
  • Purpleitious

    06.12.2016 08:07
    Da li nas pitate ili govorite?
    Aha, prilicno beskoristan tekst. Ovo su saveti za otprilike nekoga ko nije nikada putovao u zivotu i ne poznaje nikoga i zivi ispod kamena bez dodira sa svetom.
  • Ralfinjo

    05.12.2016 22:06
    Kako je glup tekst
    Kao da ga je pisao autor Alan Forda, bez ikakvih korisnih informacija.
    "Ako ne zelite da potrosite puno para, onda trebate da putujete jeftino".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja