Srpski pasoš daleko od snage "crvenog pasoša"

Dejli mejl je objavio rezultate istraživanja za 2017. godinu, koje na prvo mesto postavlja putnu ispravu Nemačke, dok za njom slede Švedska i Singapur.
Srpski pasoš je zauzeo 73 mesto, a u obrazloženju se navodi da državljani Srbije mogu slobodno da uđu u 111 zemalja sveta, bez zahteva za vizu. 
 
Od zemalja bivše Jugoslavije najbolje je kotirana Slovenija (31), sledi Hrvatska sedam mesta iza, Crna Gora je na 89. poziciji, ispred Bosne i Hercegovine. 
 
Srbija se našla iza Dominikane, Vanuatua, Grenade, Paragvaja, Paname, a ispred El Salvadora, Hondurasa, Tonge, Tuvalua i Makedonije, koja je na 81. poziciji.
  • Selja

    20.01.2017 15:09
    Otkrili toplu vodu.
  • janpi

    20.01.2017 13:26
    Mislim da će se naša pozicija uskoro popraviti. Trebalo bi da dobijemo bezvizni režim sa Kinom. Eto nama još milion kineza : )

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja