Ukidaju se letovi iz Niša za Ajndhoven

Avio-linija od Niša do Ajndhovena prestaje da postoji od 21. marta sledeće godine, a kako kažu iz mađarske kompanije Viz er (Wizz Air) letovi ka ovom holandskom gradu nisu bili komercijalno isplativi.
Ukidaju se letovi iz Niša za Ajndhoven
Foto: Pixabay
Oni, osim linije ka Holandiji koju ukidaju, imaju redovne letove iz Niša ka Bazelu, Dortmundu, Memingenu i Malmeu, objavio je portal Južne vesti.
 
Iz Viz era kažu da je ukidanje letova uobičajena praksa u vazduhoplovnoj industriji.
 
"Frekvencije leta se menjaju u skladu sa godišnjim dobima i performansama rute. Viz er stalno prati performanse rute kako bi najpopularnijim uslugama omogućio najniže moguće cene. Linija Niš-Ajndhoven suspendovana je od proleća 2018. godine iz komercijalnih razloga. Kako uvek ocenjujemo nove mogućnosti koje najbolje mogu da zadovolje potrebe naših kupaca, dodatni kapacitet će biti dodeljen drugim uslugama sa većom tražnjom", navode iz kompanije.
 
Onim putnicima koji su već kupili karte, kako su pojasnili, biće ponuđeni alternativni letovi ili će im vratiti novac: "Putnici koji imaju rezervacije za letove na ovoj liniji nakon 21. marta o promeni će biti obavešteni na vreme i biće im ponuđeni alternativni letovi ili potpuni povraćaj novca uz mogućnost da povraćaj iskoriste tako da umesto celog novčanog iznosa dobiju kredit za kupovinu avio-karata za naše letove u vrednosti od 120% od originalnog iznosa".
 
Avio-linija od Niša do Ajndhovena uvedena je 1. avgusta 2016. Posle novogodišnjih praznika i kompanija Germania flug ukida liniju Niš-Cirih, takođe iz komercijalnih razloga.
  • Nikola

    01.12.2017 08:44
    Aerodromi
    Napravite više aerodroma u Srbiji. Ko će ići za Niš. Da su jeftini letovi u Somboru, Zrenjaninu da vidiš kako bi bili isplativiji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.