VIDEO: Divlja mačka pomogla ženi da se oporavi od raka dojke

Rijana Van Nijvenhajzen (53) saznala je da boluje od raka dojke 2013. godine, kada se i podvrgla dvostrukoj mastektomiji.

Osim toga, primala je i hemoterapiju. U procesu oporavka nije bila sama, jer je sve vreme uz nju bila njena ljubimica, čita Fiela, s kojom živi od 2006. godine.

Ova ljubiteljka divljih životinja kaže da joj je Fiela mnogo pomogla u procesu lečenja i oporavka, te da i divlje životinje osećaju i znaju da vole na pravi način.

Rijana sad vodi centar za spašavanje čita u Južnoj Africi, a njeno iskustvo pogledajte u snimku.

Autor: 021.rs

  • Čučuk Stana

    03.05.2016 10:42
    @Nebitno
    Joj moram da priznam da sam mislila da je čita majmun, ups...zato mi se nije slagao tekst sa slikom!! Hvala na objašnjenju!!
  • Nebitno

    03.05.2016 00:22
    Prevodilac?
    Čita ne postoji. Cheetah se na srpski jezik prevodi kao gepard. Visok nivo profesionalnosti drzite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.