VIDEO: Upoznajte psa koji ne voli društvo

Psi uglavnom uživaju da se brčkaju u bazenu i uživaju sa psećim drugarima u igri sa lopticama, ali to nije slučaj sa kerušom Bedžom.
Snimak koji je nastao u centru za rekreaciju pasa "Srećni repići" u Norfolku u američkoj državi Virdžinija, prikazuje kerušu kako stoji ukopana u bazenu dok ostali psi luduju, plivaju i skaču. Čini se kao da uopšte ni ne obraća pažnju na ostale pse u bazenu.
 
Međutim, mnogi korisnici društvenih mreža koji su pogledali snimak tvrde da Bedža nije asocijalna, nego da strpljivo čeka da joj se dobaci poslastica, piše Dejli mejl.
 

Teme

Psi

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.