Pas uginuo štiteći bebu od požara

Osmomesečna devojčica preživela je požar koji je izbio u porodičnoj kući u Baltimoru zahvaljujući psu koji je svojim telom zaštitio od vatre, ali nažalost nije preživeo.

Erika Poremski, majka devojčice, izašla je iz kuće i otišla do auta koji je bio parkiran na prilazu. Nakon nekoliko minuta je shvatila da je plamen zahvatio kuću u kojoj su se nalazili njena ćerkica Vivijen i pas Polo.

Erika je pokušala da uđe u kuću, ali nije mogla zbog vatre i dima koji su ispunili njenu unutrašnjost.

"Beba se nalazila na spratu. Nisam imala pristup stepenicama", rekla je Erika.

Kada su došli vatrogasci, probili su put do Vivijen i pronašli je kako leži na podu, a pas Polo nalazio se na njoj štiteći je od vatre.

Devojčica je zadobila lakše opekotine po rukama, a vatrogasci su rekli kako bi prošla mnogo gore, ili bi verovatno izgorela da nije bilo njenog psa koji je žrtvovao sebe kako bi je spasao.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.