Pod dejstvom LSD-a provalio u kuću da bi psa spasao od imaginarnog požara

Majkl Orkhard iz Njujorka navodno je pod dejstvom LSD-a provalio u kuću svojih komšija kako bi spasao njihovog psa od "razbuktalog požara".

Majkl Orkhard, 43, pronađen je kako stoji ispred kuće za koju je mislio da gori u razbuktalom požaru držeći psa u rukama kao pravi heroj. Na (ne)sreću, požara nije bilo. Izgleda da se sve odigralo u njegovoj glavi.

Policija je izjavila da je Majkl priznao da je pomešao LSD sa lekom za kašalj.

"On je mislio da je kuću zahvatio požar i da spasava psa", rekao je policajac Mark Kepil.

Njegove komšije u Njujorku kažu da je lutao susedstvom i kucao na vrata za pomoć. Međutim, zbog nepostojanja požara, niko mu nije pomogao. Majkl je zatim autom probio ogradu, razvalio zadnja vrata i spasao psa.

Osuđen je za provalu.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.