VIDEO: Haski oslobodio sebe i još dva psa iz kaveza

Sibirski haski kome je dosadilo da sedi u zatočeništvu jedne veterinarske stanice u kineskoj pokrajini Jiangsu uspeo je pobegne iz kaveza tako što je jezikom i zubima pomerio polugu koja je držala vrata zatvorenim.
Pas je potom "napao" glavna vrata, ali kada je shvatio da taj podvig neće moći da izvede sam, dosetio se da zatraži pomoć još dvojice "zatvorenika". Pre pomoći, morao je i njih da oslobodi iz kaveza, što je i učinio.  Ipak, tri psa nisu uspela da pobegnu iz veterinarske stanice, a vlasnik Cao Šeng je tamošnjim medijima pokazivao izgrižene kvake i ostali uništen nameštaj. 
 
Šeng je naveo da sedam godina vodi stanicu, ali da još nije imao ovakav slučaj.
 
  • H

    20.02.2017 09:12
    Polar,

    Ako je glup onda sluša sve što mu kažeš. Ako je i malo inteligentan koristiće svoj mozak.
    Haski je vrhunska inteligencija u odnosu na recimo nemačkog ovčara. E sad, što je za nas bolje kad nas sluša i radi sve što mi hoćemo, pa kažemo da je pametan.... To je neka druga priča.
  • alias

    18.02.2017 20:22
    Polar
    И ја само чуо да кажу да је Хаски глупа раса и да се тешко дресира. Познајем једног и пре бих рекао да је 'саможив'.
    Овај је управо демантова причу о њима.

    Сјајан потез, слободног бића!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.