VIDEO: Pas spasao dete koje je davila majka

Pas je uspeo da spasi devetogodišnjeg dečaka kojeg je majka pokušala da udavi u reci u Australiji, ali drugom, petogodišnjaku nije bilo pomoći.

Incident se dogodio u Novom Južnom Velesu u Australiji, gde je žena u reci Marej nameravala da udavi devetogodišnjeg sina i njegovog mlađeg polubrata. Prijatelju je rekla da "mora da udavi decu".

Dvadesetšestogodišnja žena je odvela dečake na obalu reke, a zatim glavu starijeg držala ispod vode, dok je njen petogodišnji sin vrištao. Onda je i njega dovela u vodu i njegovo telo primećeno je kako pluta niz reku.

Policija je pokrenula istragu i telo pronašla nešto kasnije.

Međutim, devetogodišnji dečak je preživeo jer je njega spasao pas, koji je napao ženu i sprečio je da ga uguši. Devetogodišnjak je zadobio samo manje povrede i smešten je u bolnicu gde se oporavlja.

Žena se sama predala policiji.

Policiju su upozorili deda i baka dečaka jer su smatrali da su u opasnosti nakon što im je majka izašla iz zatvora.

Teme

pas
  • iiiiiiii

    05.03.2017 16:16
    Gde su sada one budale koje ovde pene protiv napuštenih pasa jer jako brinu za decu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.