VIDEO: Poznatog lovca pojeli krokodili

Poznati Južnoafrički lovac Skot van Zil nestao je tokom safarija u Zimbabveu i veruje se da su ga pojeli krokodili.
VIDEO: Poznatog lovca pojeli krokodili
Foto: 021

Zvanična potraga za Van Zilom obustavljena je u petak, nakon što su nađeni ljudski ostaci u želucu dva krokodila koje je ubila policija. To se desilo u području reke Limpopo, gde je Van Zil bio na safariju sa svojim psima, ali se još čeka potvrda DNK analize.

Potraga za lovcem je trajala više dana i njegova supruga Sure je izadala nagradu od 5.000 dolara za pomoć u pronalaženju Skota, pa je zajedno sa prijateljima bacala letke iz helikoptera. Ona je u četvrtak posetila, kako se pretpostavlja, mesto nesreće gde su pronađeni poslednji tragovi njenog muža.

Par ima sina od 11 i ćerku od sedam godina.

  • Milos

    20.04.2017 15:32
    @abraxas
    da li zaista mislis da je isto kada neki lav ubije antilopu da bi je pojeo isto kao i kada lovac iz zabave ubije tog lava?
    da li po tebi priroda funkcionise tako da se ubija iz zabave i obesti?
  • Orwell Vegan

    20.04.2017 13:44
    Istina
    Eto najzad neke koristi i od lovaca.
  • abraxas

    20.04.2017 12:21
    Smarate sa tim komentarima kako su ljudi zli, a zivotinje dobre. Priroda nije nista manje nasilna od coveka, niti covek od prirode. Nije to nikakva karma, vec okolnosti, kao i sve ostalo. To sto vi mislite da covek treba da zna bolje - precenjujete i sebe i covecanstvo, a prirodu potcenjujete. Samo pokazujete da ste duboko isfrustrirane osobe, a vasa empatija iznikla iz inferiornosti koja jeste deo prirode, a protiv koje se borite. Ocigledno je da pola vas ne razume kako priroda funkcionise. Kada vam neko kaze to optuzite ga da nije normalan, a stvar je potpuno obrnuta. Vi kao takvi ste se od prirode odrodili, jer priroda nije samo cvece i prolece, vec i eksploatacije iste, nadmoc vrsta, prezivljavanje. A ovamo, vidite ubijenu zivotinju i placete 5 dana jer ste, joj, povredjeni. Ovaj lik je samo posledica sopstvene greske i tu nema nikakve radosti, "osvete", nebeske pravde, kosmickog balansa i ostalih baljezgarija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.