VIDEO: Beba nilski konj obožava da se tušira

Zoološki vrt u Sinsinatiju objavio je presladak video malog nilskog konja koji uživa u svojoj jutarnjoj rutini pod tušem.
VIDEO: Beba nilski konj obožava da se tušira
Foto: 021

Beba Fiona se sve vreme namješta i traži idealnu pozu u kojoj može u miru da odrema.

Radnici zoološkog vrta koji brinu o Fioni dopuštaju joj da istražuje tuš i ostala "sigurna područja", a često je vide kako uđe u tuš i čeka da neko pusti vodu. Ništa čudno, nilski konji obožavaju vodu i kupanje.

Malena naravno voli i bazen za nilske konje, a jedan mali bazen joj je jedno od omiljenih mesta za spavanje. Često spava u pomalo čudnim pozama, a posetioci zoološkog vrta uživaju gledajući ovu veliku bebu koja je postala jedna od glavnih atrakcija.

Rođena je šest nedelja prerano i bila je teška samo 13 kilograma, ali vidimo da joj to nije nimalo smetalo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.