VIDEO: Zaustavio se nasred autoputa da spasi prestravljenu mačku

Masz Masuri iz Malezije vozio se sa sinom autoputem kada je ugledao nešto belo kraj puta.

Prvo je mislio da je to komad plastike, ali kad se približio video je da ta "plastika" ima uši - bila je to bela mačka.

Odmah se zaustavio. Vozači koji su bili iza njega počeli su da trube, ali to nije sprečilo Masurija da spasi mačku koja je drhtala od straha.

"Toliko je bila uplašena da se upiškila od straha. Kad sam došao do nje, nije pružala nikakav otpor niti je pokušala da pobegne od mene", rekao je Masuri koji je inače suosnivač organizacije za pomoć uličnim mačkama.

Tad je primetio da je reč o mužjaku kojeg je nazvao Danga Boj. Uzeo ga je i primetio da mu je polomljena jedna nogica. Odmah ga je odveo veterinaru gde je dobio potrebnu pomoć, a kasnije se javila osoba koja je bila voljna da ga udomi. U novom domu navodno ima puno prijatelja - mačaka koje su takođe spasene sa ulice.

  • ?

    16.05.2017 12:48
    Lep gest za svaku pohvalu. Ali, da li on uvek vozi sa uključenom kamerom, ili je ovo slučajnost.
  • Veki

    15.05.2017 01:08
    O mrvica mala bela! Bas ima humanih ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.