FOTO: Policijski pas dobio otkaz jer se suviše radovao nepoznatim ljudima

Upoznajte Gavela, nemačkog ovčara koji je regrutovan u policiju kao štene, ali je na kraju dobio otkaz.
Nažalost, Gavel nije uspeo da ispuni očekivanja policije, odnosno nije se pokazao sposobnim za ovakvu vrstu života. Problem je što je Gavel bio previše društven. Obožavao je da se upoznaje sa strancima, pa bi se radije igrao s nekim nego ga hapsio.
 
 
Nakon nekoliko meseci bezuspešnih treninga koji bi od društvenog Gavela napravili pravog policijskog psa, on je morao da dobije otkaz. 
 
 
To pak, nije značilo kraj njegovoj karijeri. Njemu je ponuđen posao u kući guvernera Kvinslenda, gde poseduje titulu Vice-Regal Dog. Njegove obaveze su da pozdravlja goste i da se pojavljuje na zvaničnim događajima sa guvernerom Polom de Džersijem. 
  • ns dogs

    11.06.2017 14:08
    srećica
    http://www.bbc.com/news/world-australia-40199557
  • ST

    10.06.2017 17:27
    Ova nova titula mu je mnogo bliza...
  • Boki

    10.06.2017 17:07
    Naravoucenije
    Nisu svi panduri kerovi i nisu svi kerovi panduri...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.