VIDEO: Slonovi spasili mladunče od davljenja

Da slonovi spadaju među najbolje roditelje u životinjskom svetu, pokazao je i slučaj iz seulskog zoološkog vrta, gde su dva slona spasila mladunče koje je upalo u bazen.
Na snimku iz zoo vrta "Grand park", vidi se kako je mladunče slona stajalo pored bazena i skliznulo u vodu.
 
Izgledalo je da je slon koji je bio pored mladunčeta u tom trenutku počeo da paniči, a mladunče se borilo da mu usta i surla budu iznad vode. Drugi slon je odmah dotrčao u pomoć, preneli su britanski mediji.
 
On je gurnuo prvog slona prema ulazu u bazen gde su stepenice, a potom su oboje ušli i udruženim snagama izvukli mladunca. 
  • Nikola

    22.06.2017 07:13
    Neverovatno
    Svaka čast. U pozadini još jedan slon koji nije mogao zbog rešetki da im priđe u pomoć, ali se vidi da bi odmah dotrčao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Naučnici uspeli da kloniraju tibetanske koze

Kineski naučnici prvi put su klonirali tibetanske koze, koje su, uz jakove, konje i ovce, važna komercijalna stoka stanovnika Tibetanske visoravni, ali čija se rasa poslednjih godina degenerisala.