Morske vaške izujedale mladića

Australijanac Sem Kenizej oporavlja se u bolnici nakon što su ga izujedale "morske životinjice veličine grinja".
BBC je preneo da je Kenizej (16) primetio da su mu stopala i članci prekriveni krvlju pošto je neko vreme bio u vodi na melburnskoj plaži Brajton u subotu uveče. On nije osetio ujede.
 
Njegov otac Džerod je rekao da je Kenizej došao kući sa "povredom nalik ratnoj" i da krvarenje iz nogu nije prestajalo. 
 
Porodica je zatražila mišljenje eksperata da bi se identifikovali napadači, a pomorski biolozi veruju da je reč o morskim vaškama, minijaturnim morskim strvinarima.
 
"Moguće je da je uznemirio grupu koja se hranila, pošto one obično ne čekaju da nešto napadnu, nisu kao pirane", rekla je biolog Džinfor Voker-Smit.
 
Eksperti tvrde da su takvi slučajevi veoma retki i da nema razloga za paniku.
  • Salmonela

    08.08.2017 07:06
    Jos jednom Australija zemlja svega smrtonosnog...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.