Bebi nilskog konja dali ime po liku iz Igre prestola

Izgleda da Hodor, simpatični lik iz hit serije "Igra prestola", koji je poginuo u šestoj sezoni serije, ipak nije zaboravljen.
Zoološki vrt u engleskom Bedforširu odlučio je da novom stanovniku vrta, bebi nilskog konja, da upravo ime Hodor, prenosi N1.
 
Nezgrapna beba Hodor rođena je 21. jula u Whipsnade zoo vrtu.
 
"Čini se da je Hodor vrlo siguran i razigran mladi nilski konj i, kao i svako mlado biće, voli da se igra sa svojom mamom, juri i grize njen rep", napisala je čuvarka u zoo vrtu Anđela Robinson.
 
Hodorovi roditelji, Lola i Hoover, osam meseci su strpljivo čekali svoju prinovu.
 
"Lola je vrlo pažljiva majka, koja mu često dozvoljava da boravi na njenim leđima dok su u vodi i pomaže mu da iz nje izađe", kaže Robinson.
 
Pravi Hodor, onaj iz serije, više nije sa nama, nakon što je "držao vrata" kako bi njegov štićenik Bran mogao da pobegne od Belih hodača.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.