VIDEO: Pobegao aligator - atrakcija tržnog centra

Obezbeđenje i kupci jednog supermarketa u Kini ostali su šokirani nakon što je aligator prošetao hodnicima tržnog centra.

Na videosnimku objavljenom na Jutjubu može se videti kako aligator luta jednim kineskim supermarketom nakon što je pobegao iz terarijuma. Prema navodima lokalnih medija, aligator je trebalo da bude atrakcija kojom je obnovljeni supermarket u kineskom gradu Heči planirao da privuče što veći broj mušterija.

Ipak, životinja je pobegla narednog jutra, a radnici su se dali u potragu u pokušaju da je zaustave.

Na videosnimku koji kruži internetom se može videti kako se ovaj veliki gmizavac penje uz pokretne stepenice, pre nego što je osoblje uspelo da ga savlada. Kako bi sprečili da se dogodi najgore, usta su mu zalepili selotejpom i odsekli kandže.

Uprava tržnog centra je krila od javnosti ovaj incident koji se desio krajem prošlog meseca. Ipak, jedan od zaposlenih radnika obezbeđenja je pustio u javnost snimak aligatora u tržnom centru i naglasio da je uprava ubila aligatora nakon ovog incidenta.

  • Fgzhvv

    12.09.2017 13:51
    Ja bih direktora tc-a postavio da bude maskota i čuvar moje wc šolje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.