VIDEO: U stanu od 25 kvadrata držala 130 mačaka

Francuska policija privela je 60-godišnju Parižanku pošto je otkriveno da u stanu od 25 kvadrata drži 130 mačaka.

Kako je javio francuski radio Europe1, u malom stanu od 25 kvadrata u kvartu Monparnas u Parizu pronađeno je 130 mačaka.

Jedan od komšija pozvao je policiju pošto je primetio da je sa trećeg sprata zgrade na ulicu bačeno mače.

Policija je po dolasku na adresu utvrdila da se u stanu nalazi 60-godišnja žena sa ukupno 130 mačaka. Policija navodi da se iz stana širio neprijatan miris, po podu stana bio je mačji izmet, a u stanu nije bilo nikakvih prehrambenih namirnica.

Lokalne vlasti pozvale su u pomoć oragnizaciju za zaštitu životinja kako bi zbrinuli sve mačke, a zaposlenima su bila potrebna četiri dana da uhvate sve životinje koje su se nalazile u stanu. U plafonu su se nalazile rupe i mačke su se iz stana pele na tavan.

Prošlog meseca je u francuskom gradu Montrou otkrivena žena koja je uzgajala 70 mačaka u stanu od 50 kvadrata.


Paris : elle séquestrait 130 chats dans son... by leparisien

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.