Pokušao da uplaši morskog lava, pa završio u bolnici

Jedan plivač iz San Franciska odvezen je u bolnicu nakon što ga je u četvrtak napao morski lav.
Pokušao da uplaši morskog lava, pa završio u bolnici
Foto: Pixabay
Muškarac (56) plivao je u oblasti Akvatik parka, kada mu je prišao morski lav, prenosi Bi-Bi-Si. 
 
Policija navodi da je čovek pokušao da uplaši životinju prskajući je vodom, što mu nije pošlo za rukom. Naime, umesto da se udalji, morski lav ga je ugrizao za desnu ruku. 
 
Plivač je spasen zahvaljujući grupi muškaraca sa obližnjeg broda, koja je pozvala Obalsku stražu. 
 
"Da ga nisu primetili, ova priča bi najverovatnije imala sasvim drugačiji kraj. Ali, sada je dobro. Od svega, najviše ga je brinula odeća koju je ostavio na plaži", izjavio je policijski oficir Merju Rajter. 
 
Iako su napadi morskih lavova izuzetno retki, nisu nemogući. Stručnjaci upozoravaju da ove životinje "za vrlo kratko vreme mogu da postanu agresivne, a njihovo ponašanje nepredvidljivo".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.