VIDEO: Zoo-vrt u Gazi prodaje laviće koje ne može da hrani

Vlasnik jednog palestinskog zoološkog vrta stavio je na prodaju tri mala lava, strahujući da neće moći da ih neguje i hrani kako rastu.
Muhamed Džuma je izjavio da su mnogi zainteresovani da kupe laviće za po 3.500 dolara koliko on traži, ali nijedna ponuda nije ozbiljna jer su potencijalni kupci takođe zabrinuti kako će ih gajiti.
 
Umesto toga, oni dovode svoju decu da maze lavove stare dva meseca u zoološkom vrtu na jugu pojasa Gaze.
 
Većina stanovnika Gaze, kojih ima oko dva miliona, imaju druge prioritete. Siromaštvo, nezaposlenost, nestašica struje zajedno sa izraelsko-egipatskom blokadom od 2007. godine ugrozilo je tamošnju privredu.
 
Međunarodne organizacije za zaštitu životinja već su iz tog zoo-vrta evakuisale majmune i lavove jer su njihova skloništa oštećena u sukobima sa Izraelom ili im nije pružena odgovarajuća nega.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.