VIDEO: Ovaj pas se boji svega i svačega, ali obožava da leti

Buldog Bentli je veoma poseban pas.
On se boji gotovo svega. Kablovi u domu najveći su mu neprijatelji. Nekada se boji uglova u određenim prostorijama. Nekada su to sjajni podovi od kojih beži kako god zna i sklanja se na tepih koji mu predstavlja spas. Kada naiđe na nešto što ga plaši, on se okreće i hoda unazad. Mnogim ljudima je to čudno i smešno.
 
Ipak, on obožava nešto čega bi se plašili i mnogi ljudi. Lud je za vožnjama helikopterom. U avanture helikopterom vodi ga dečko njegove vlasnice, koji se jako čudio kada ga je upoznao. Pitao je svoju devojku šta to njen pas radi, a on je samo lečio svoj strah hodanjem unazad. Jednog dana njegov novi prijatelj ga je poveo u vožnju helikopterom.
 
U početku se bojao da ga vozi visoko pa je samo kružio na pisti, a kada je shvatio da psa to opušta, shvatio je da mogu i da se otisnu u visine. I bio je u pravu, Bentli zaista uživa u vožnji helikopterom i posmatranju sveta i prirode iz ptičje perspektive. 
 
  • Sedam

    01.04.2018 10:34
    Bio je ptičurina u prethodnom životu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.