Žena tražila pomoć vatrogasaca zbog drogiranog rakuna

Amerikanka je vatrogasce zamolila da pomognu kućnom ljubimcu koji je bio izložen velikoj količini kanabisa.
Žena tražila pomoć vatrogasaca zbog drogiranog rakuna
Foto: Pixabay
Na vratima vatrogasne stanice u Indijanopolisu usred noći pojavila se žena rekavši da njenom ljubimcu treba pomoć. Rekla je da je njen ljubimac rakun bio izložen velikoj količini kanabisa. 
 
Vatrogasni kapetan u Vejn Taunu Majk Pruit ispričao je kako se njegov tim "češkao po glavi". Pruit je za VTHR Njuz rekao: "Kad god zvono vatrogasne stanice zazvoni, vatrogasci su skoro sigurni da se nešto loše dešava napolju. Ali nismo očekivali očigledno drogiranog rakuna.
 
Vatrogasci su primetili da je rakun letargičan i da "ima sve simptome koji se obično vide kod osoba koje su bile izložene marihuani". 
 
Majk je rekao da su se osećali loše, jer koliko god da vole životinje, nije bilo mnogo stvari koje su mogli da urade osim da puste da vreme učini svoje. 
 
"Zahvalni smo što nam se građani obraćaju u teškim trenucima za pomoć", napisali su vatrogasci na Fejsbuku. "Nadamo se da će se rakun oporaviti u potpunosti. Žao nam je što nismo mogli više da uradimo. "
 
 
Vlasnici rakuna su ga navodno odveli kući da odspava.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.