Ubio jednog afričkog bivola, pa njega usmrtila druga životinja iz istog krda

Jedan lovac je pucao i ubio afričkog bivola, a zatim smrtno stradao kada ga je izbola druga životinja iz krda.
Klod Klejnhans (54), lovac i vlasnik kompanije koja organizuje safari u Južnoj Africi poginuo je kada je ubio bivola i krenuo da njegov leš utovari na vozilo. Međutim, dok je to pokušavao, drugi bivo je naleteo na njega i rogom ga ubo u butinu, pravo u femoralnu arteriju.
 
Klejnhans je od velikog gubitka krvi umro gotovo momentalno.
 
Ovaj incident se desio na obalama reke Levubu gde je Klejnhans redovno organizovao lov.
 
Klejnhas je inače bivši policajac, a navodno se, osim lovom, bavio i očuvanjem životne sredine.
 
Nakon njegove smrti, mnogi su na njegovom "Fejsbuk" nalogu ostavili uvredljive poruke, između ostalog da se radi o pravom primeru "karme" i osvete prirode.
  • Ahaha

    09.06.2018 02:45
    @Orwell Vegan
    Bog ne postoji, ali postoji evolucija, pospesena kad je covek dodao i meso u ishranu i koliko vegani izmisljali razne stvari fakat je da ljudska rasa pripada omnivorima.
  • Burga

    06.06.2018 15:13
    @Orwell Vegan
    Pa riba isto ne cvili kad je loviš, a s druge strane, paradajz curi kad ga sečeš, isto kao i životinja. Osim toga, biljke vode mnogo uzbudljiviji društveni život nego životinje - pare se i na kilometarskim udaljenostima, između ostalog. A ako se već pozivaš na Boga, Hrist je rekao da su ptice super, jer niti seju niti žnju, a ipak žive - dakle, bolji su lovci nego ratari. Ili, još ekstremniji primer: ljiljani poljski - prema tome, ako hoćeš da živiš po Hristovom učenju, ne sej, ne žnji, ne jedi žitarice, nego glođi zemlju kao ljiljani
  • Roki

    05.06.2018 15:59
    ajajajajajajajaaaa
    Orwell Vegan... Orwell, pa Vegan pa povrh svega izgleda vernik.
    Ajme meni... svega ima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.