VIDEO: Labrador usvojio devet pačića

Desetogodišnji labrador Fred iz Velike Britanije postao je neobičan "roditelj" devet pačića nakon što su ostali bez majke.
Pronađeni su u blizini dvorca Mountfitchet u Stanstedu u Eseksu gde ih je osoblje udomilo jer su bili premladi da bi mogli sami da opstanu. Već tada ih je Fred prihvatio, a vlasnik zamka je izjavio da je on pas divne naravi. Dodao je da se ne odvaja od pačića i da mu je zanimljiva ova nova uloga.
 
"Pačići su oduševljeni i ne odvajaju se od njega, tako da je on odlučio da svu svoju pažnju posveti njima i postane brižan otac. Veoma su vragolasti, penju mu se na leđa, tu su pronašli utočište i tako zajedno idu u šetnju, a zatim se kupaju", istakao je vlasnik.
 
Ovo nije prvi put da Fred brine o nekome. Naime, on je tako pazio i na vevericu dok se nije oporavila.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.