VIDEO: Cirkuski slon gurnuo drugog slona u publiku

Indijski slon u cirkusu u Nemačkoj je, tokom predstave, "istupio iz scenarija" i glavom se zabio u drugog slona, gurnuvši ga među šokiranu publiku, zbog čega je grupa za zaštitu ljudskih prava "Peta" pozvala na zabranu divljih životinja u nemačkim cirkusima.
Incident se dogodio juče u trenutku kada su tri slona, koja su jahali cirkuski izvođači, privodila kraju svoju tačku, prenosi danas AP.
 
Jedna osoba iz publike zadobila je u tom incidentu manje ogrebotine, ali u cirkusu kažu da je ta osoba ipak ostala da predstavu odgleda do kraja.
 
Dok iz grupe "Peta" upozoravaju da divlje životinje ne mogu biti adekvatno zbrinute u cirkuskom okruženju i da bi ih tamo trebalo zabraniti, portparol cirkusa Frank Keler kaže da je to bio "nesrećni slučaj i da se to, nažalost, dešava u cirkusu".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.