Som pojeo sve ribe u jezeru, prešao na pačiće

Nemački grad Ofenbah traži način da se otarasi ogromnog soma za kog se veruje da je zavoleo da jede pačiće, nakon što je pojeo ostale ribe u gradskom jezeru.
Som pojeo sve ribe u jezeru, prešao na pačiće
Foto: Pixabay
Som je dugačak oko metar i po i prvi put je viđen pre oko godinu dana.
 
Agencija DPA je prenela da su gradske vlasti danas saopštile da su pronašle profesionalnog ribara koji treba da uhvati ribu ali da ugovor još uvek nije sklopljen.
 
Grad planira da neželjenog gosta uhvati živog i pusti u neko privatno jezero, ali pre toga se mora osigurati da som ne pobegne u tekuću vodu kao i da novi dom bude odgovarajući za njegovu vrstu.
  • Krmenadla sa Podbare

    18.07.2018 16:21
    Oprez muskarcima koji plivaju u tom jezeru!
  • Alexandar

    18.07.2018 08:19
    Proždrljivci
    Somovi su veliki proždrljivci. Znaju progutati ribu malo manju od njih samih. Mislim da ga vešt ribolovac sa brodićem može uloviti,
  • Pawlle

    18.07.2018 06:36
    Struja,plin ,bomba i problem resen

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.