Autor: Blic

Život
06.06.2025.
12:59
Iako na prvi pogled deluju isto, đelato i sladoled se značajno razlikuju — ne samo po ukusu, već i po sastavu, temperaturi, količini vazduha i načinu pripreme.
  • Sladoledzija

    06.06.2025 16:48
    Sladoledzija
    Razlika je samo u recima! Sve ostalo se sprema na isti nacin aroma hemija i masinska obrada bar u Srbiji. Retko ko da ga kuva jer nije isplatljivo i to je daleka proslost koja se samo prepricava.
  • Rizbo

    06.06.2025 16:00
    o hvala svim svetima, ajde konacno da ljudi nauce razliku
  • Ne pricajte kojesta

    06.06.2025 15:36
    Ah da, u Srbiji prave razlike. Pa srbin nije u stanju da proizvede pivo. Polja hmelja ne postoke vise. A sladoledjije prave sladoled iz ,,kesice'' ili preprodaju.
  • Moš mislit

    06.06.2025 15:31
    ..
    ... stvarno nemaju ovi iz Blica o ničemu pametnijim da pišu
  • Wine

    06.06.2025 15:05
    ili vino:
    u čemu je razlika?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna