Autor: BBC News na srpskom

BBC
12.09.2018.
08:01 > 09:00
Kojih deset fraza bi roditelji voleli da čuju od svoje dece? Možda jednog dana.
  • Terješkova

    12.09.2018 19:33
    @jedna žena
    Aaaa blago vama...al ja nikad nisam ni tezila ka ovim rečima....ja sam oslonac oni su mladice...rastu, neki vec narasli...kuća puna zivota i smislenog nereda...nekad ja njima pakujem torbe a oni meni peglaju košulju... nekad im ja ujutru pojedem uzinu(pms) a oni mi banu na posao musavi...nekad im obecam a laž ko kuća...onda ni oni ne obećavaju kad znaju kako su se osećali kad su slagani bili... nema pravila za uspeh, srecan si ako ste svi zadovoljni...ja jesam, oni ce tek biti!!


  • Jedna žena

    12.09.2018 11:18
    Ne znam da li sam uspela u vaspitanju svoje dece, ali sve nabrojano je prisutno u mojoj kući, osim pregledanja domaćeg.Izgleda da smo na vreme postavili stvari na svoje mesto.Ako nećeš da spremiš, ne moraš, ako ne učiš nemoj da se žališ na nastavnike....jesi dete ali odgovaraš za svoje ponašanje.Nakon 16 godina doživiš da dete bude samostalno, odgovorno, lepo vaspitano i možda najvažnije svesno u kakvoj sredini živi.A šta će život još da nam priredi, videćemo...
  • Titov pionir

    12.09.2018 09:32
    Hvala vam, tata i mama
    - "Volim te."
    - Hvala ti, znam šta činiš za mene."
    su po meni prve na top listi, ali nažalost mnogi roditelji to ne čuju nikada, do smrti.
    Umesto toga, naša kultura ih je podigla da kažu "Crkni!" i slične stvari i psovke.
    Nisam čuo da je neki roditelj vaspitavao dete ili im davao lični primer u tom pogledu.
    To su pokupili u školi i sa medija.
    E, to su razlozi zašto su Kinezi prva nacija u svetu, najperspektivnija, čiji je jezik najtraženiji u Karlovačkoj gimnaziji, čiji se jezik najbviše traži za učenje i mimo gimnazija.
    To je jezik na kome se školuju mnog cnogorska deca, besplatno, s aplaćenim kartama da jednom u 6 mesec dođu i vide kuću.
    Ima nešto i u zastarelom porodičnom vaspitanju i zajedničkim domaćinstvima,
    onako kako se to radi i dan danas u Kini, kao što se radilo i pre 5000 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna