Autor: BBC News na srpskom

BBC
19.11.2018.
16:32 > 17:00
Kod dece je teško obuzdati preteranu upotrebu uređaja, kažu roditelji koji su učestvovali u istraživanju.
  • smartphone

    19.11.2018 22:17
    za noksir
    neko moderno doba...
    beba ima godinu dana, skakuce i voli da peva i naravno puni pelene.
    beba napunila dve godine, vesela, igra, peva i laje na zvezde, ali NECE da sedi na NOSI!!! puni gace sa najvecim zadovoljstom. tek, kada su joj dali smartphone u ruke, krenula je "upotreba" nose na obostrano zadovoljstvo. u zabavistu ne postoji ta ceremonija, al' se zato kod kuce noksir puni samo uz smartphne (treca godina)...sta li ce biti moderno za dve tri godine? neke nove, lepse, vece, sarenije nose s' ugradjenim media centrom?
    u Novome Sadu, leta Gospodnjeg 2018.
  • Drum

    19.11.2018 22:06
    I kažu kako pedofili napadaju decu, pa kako ne bi kada pusti dete od 10 godina ds ima face i instaliram i pri tome im dadnu šminku i puste da se oblače svakako.
    Ja kad sam išao u srednju školu pre 12 godina drugarice su bile obuće, a danas ih gledam kako idu u školu obučene kao devojke od 20 i kusur godina u noćnom izlasku. Pa i ja se uhvatim kako se zagledam u takvu, pa kažem sebi šta ti je budalo gde gledaš...
  • kimi

    19.11.2018 20:28
    Ha .. pa jel mi moze neko reci sta ce nekom od 5g!! bilo kakav uredjaj??
    Ok, imas komp u dnevnoj pa mozda igras igrice slazes neke slagalice mozgalice po sata sat i cao..
    Ali da kupis nekom od 5g telefon ili tablet?
    Sto se ogranicenja tice, pa .. hah ,kakva smo mi ogranicenja imali BEZ interneta pa smo opet sa 10 12g mogli da vidimo i cujemo sve i svasta,zar iko sa grama mozga misli da tek sada mozes nesto da ne vidis??
    Oni ne da vide, nego mnogi i ucestvuju ,u tkzv sextingu, dzaba mozes ti da ogranicis sta god hoces ,to npr neces moci nikad ..a ni ostale stvari ako im date da koriste drustvene mreze, jer tamo ne postoji varijanta da se nesto prikrije ,tako da je u sustini ceo ovaj text totalno besmislen...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna