Autor: BBC News na srpskom

BBC
21.01.2019.
08:03 > 09:00
Za učešće na opozicionim skupovima u Azerbejdžanu može da se ostane bez posla, i to ne samo u državnim ustanovama - jedna od vanparlamentarnih opozicionih partija tvrdi da je 30 njihovih članova dobilo otkaze prošle godine, što se, kako navode, događa i članovima porodica onih koji se bore protiv vlasti.
  • @ Cocco

    21.01.2019 21:37
    Ne, kod nas važe druga pravila. Ne svodi se na to da ko nije sa nama taj je protiv nas. U Srbiji važi sledeće pravilo a to je da onaj ko nije sa nama taj je domaći izdajnik, strani plaćenik, mrzitelj svoje zemlje, mrzitelj svoga naroda, neko ko priziva nesreću svojoj državi, neko ko voli Tačija i Haradinaja, . . . Kod nas se to ko nije sa nama mnogo ozbiljnije shvata nego u Azerbejdžanu.
  • Cocco

    21.01.2019 14:16
    I kod nas godinama važi pravilo: Ko nije sa nama, on je protiv nas!
    I pre je bilo da se maltretiraju i eliminišu oni iz kontre, a sada se sve više i više zaoštrava.
    Stvar je prosta i jasna. Ni u jednoj poziciji niko nije iz ubeđenja nego iz interesa (odatle i fenomen preletača u poziciju i niko ne prelazi u opoziciju!). I kako stranka (vodeća) raste, tako je vrlom članstvu potrebno sve više radnih mesta, kako bi uhlebili i novopridošli (oni prethodno pridošli, mahom su već udomljeni). A u nedogled se ne mogu izmišljati nova "radna" mesta, pa pod udar dolazi opozicija i svi oni koji nisu sa pozicijom!
  • Osoba M

    21.01.2019 10:28
    Ovi nasi gledaju i zapisuju? Ili smo mi ispred njih. Kod nas ne samo da ne smes ici na opozicione skupove, vec moras ici na skupe vlasti, plus im neki daju i deo plate - zavisi kako su dosli tu gde su.
  • Vlada

    21.01.2019 09:27
    ---
    Pogledajte koja vlast je otkrila u Beogradu spomenik diktatoru i nekadašnjem predsedniku Azerbejdžana, Hajdaru Alijevu.
    Obratite pažnju na Vučićevu posetu Azerbejdžanu u maju prošle godine, čime su ga častili i šta je izjavio povodom svoje posete.
    Kontinuitet podržavanje diktatorskih režima u Srbiji stariji je od Vučića. Pitam se kako to? Koga smo sve trpeli pored ove aktuelne kriminalizovane vlasti i zašto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna