Autor: BBC News na srpskom

BBC
25.01.2019.
10:43 > 11:00
Maduro je započeo drugi mandat nakon što su izbori ometani bojkotom opozicije i tvrdnjama o nameštanju glasanja. Međunarodna zajednica je podeljena oko priznavanja njegove vlasti.
  • zeka iz šešira

    26.01.2019 01:47
    J. Guadio
    nije to što Venecuela ima takve rezerve https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_oil_production, nego što su one nacionalizovane, pa ih Amerika ne može krčmiti, kao i mnogo šta drugo, još od Exxona, Exxonovih podružnica i Reksa Tilersona. Tu je kvaka 1. A 2. u BBC-ju moraju znati i bolje od prosečnog bistrioca politike u Srbiji podeljenoj na proNato i antiNato.
  • rodoljub

    25.01.2019 12:35
    bitanga
    Guadio je americka marioneta i vazal. Amerikanci uvek nadju korisne idiote , koji za novac razbijaju svoju drzavu . Isto kao i u Srbiji pre i posle 2000. godine. Nastavlja se agresija americke korporativne mafije na nezavisne drzave . Amerika je imperija zla .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna