Autor: BBC News na srpskom

BBC
31.01.2019.
08:28 > 09:00
Učesnicima je plaćeno do 20 dolara da na mesec dana omoguće pristup telefonima zbog detaljne analize.
  • ex chapman

    31.01.2019 09:36
    besplatno?
    kako reče onaj: ako nisi platio za robu, onda si ti roba! danas je to još surovije - platio ne platio - ti si roba! a to da FB i slični "rade" za CIA? pa da li iko normalan veruje da iko može toliko da se osili a da nema njihov befel? Kina kontroliše svoje malo brutalnije ali transparentnije (da ne kažem vidljivije). Ameri su bili uvek perfidniji (i uspešniji). KGB je u svakoj kancelariji, svakoj fabričkoj hali, svakom stambenom ulazu, na svakom ćošku imao doušnike! komšije, kolege, rođena deca - cinkarili su ljude! na FB ljudi sami sebe cinkare i to ažurnije i preciznije nego najbolji operativac. npr. bio sam tad i tad, tu i tu (tačno u minut sa sve mapom) sa tim i tim (odma prilaže i sliku, tagovanu na profil tog lika). da ne govorimo o tome da je sve uvezano pa tako znaju šta si gledao na webu, kakav si komentar ostavio na najnoviji Vučićev idiotizam, šta si kupio i koliko love imaš, gde ćeš na more. slike dece, telefonski razgovori, mejlovi - sve je to na izvol'te. a "nadležne" košta sigurno 100 puta manje nego sva ona sila doušnika i saradnika
  • Altaïr

    31.01.2019 09:10
    zato su tu...
    sve drustvene mreze su napravljene od strane CIA i elite. Bas u svrhu pristupa nasim podacima, a oni svakako imaju pristup nasim podacima hteli mi to ili ne. A za ovo placanje da bi koristili nase podatke i satro zabranjuju i stite nase podatke od drugih to macku o rep.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna