Autor: BBC News na srpskom

BBC
07.05.2019.
08:32 > 09:00
CIA je tvrdila da je greška u mapiranju, ali Kina nikada nije poverovala da je bombardovanje bilo nesrećan slučaj.
  • Gojko

    08.05.2019 00:53
    Ali zato Srbi još uvek nisu oprostili 1389 i zato smo zabijeni u srednji vek...
  • Vanzemaljac

    07.05.2019 22:12
    Sila boga ne moli
    CIA je poznata po tome sto nikad ne laze. Cilj im je da govore istinu I samo istinu.

    Silom (pretnkom sile) su uzeli Panamu od Venecuele. Silom su uzeli Teksas, Kaliforniju, Kubu I Filipine od Spanije, demokratski izabrane lidere u Cileu, Iranu, Gvatemali. Silom su skinuli Sadama I sad ce Madura, zbog nafte naravno. Silom su I neposlusnu Srbiju uterivali u (svoj) red/poredak.
    Klauzevic: rat je sprovodjenje one iste politike koja se sprovodila u miru; samo sada vojnim sredstvima. Klauzevica citiraju I ovde, na zapadu.
    Pozdrav iz (ne tako) bela sveta.
  • Обсарвер

    07.05.2019 12:31
    Мрмот
    И тако је ракета случајно погодила воз на мосту и случајно срушила мостове у Новом саду и на крају је Мрмот замотао чоколаду.... Слава невиним жртвама светски жандара.
  • Срђан Јовановић

    07.05.2019 12:19
    Знам да постоји од стране редакције 021 и Би-би-сија патолошка мржња према Слобиним режимом, а Бога ми и према Србији. Али не морате још у уводу да вређате Србију и њену, ипак, легитимну тадашњу власт. А НАТО агресија ни у ком случају није била легитимна, већ школски пример ратног злочина. Самим тим и бомбардовање кинеске амбасаде је такође ратни злочин. Једно је аналитички критиковати неку власт, а нешто сасвиим друго неселективно преношење пропагандних вести режима који је био најгласнији и најкочопернији у вршењу ратних злочина 1999. године. Свака част Би-Би-Сију на њиховим документарцима, али њихова информатива је ипак најобичније гласило једне империје која вековима угњетава слободоумно човечанство.
    Надам се да немате одбор за цензуру, и да ћете објавити овај коментар. Нити је некултуран, а сигурно га Вучић неће забранити!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna