Autor: BBC News na srpskom

BBC
18.06.2019.
15:15 > 15:15
Kako da prepoznate da vam je partner sklon nasilju za BBC objašnjava psihološkinja SOS ženskog centra.
  • Pera NN

    18.06.2019 23:48
    Koja lupetanja u ovom tekstu,Bože sačuvaj.Po njima bi najbolje bilo da muško i žensko ne razgovaraju nemaju nikakav kontakt i da se čak ni ne pogledaju i rešen problem.Ne možete zakonom protiv prirode niti ćete ikada moći.Od muškaraca i žena pokušavate da stvorite ono što oni nisu po prirodi.Takvi glupi saveti i jesu uzrok sve veće tenzije.Da se razumemo prezirem nasilje.
  • @Shimmy

    18.06.2019 20:08
    Opet cuveno "ali"... Rekao sam u nekoliko reci nesto sto bi trebalo da zvuci pozitivno, onda ide "ali", iza toga ide bujica reci koje pasivnoagresivnim nacinom ponistavaju onaj jadni pocetak... Sto ce reci ja sam jos gori pacenik i nasilnik od ovih iz teksta, jer pasivna agresija je zaista jadnija od otvorenog udarca, na otvorenu agresiju covek zna kako da odgovori pa nekako resi situaciju, a pasivna agresija izjeda ljude i odnose na duze staze i trajno. Citav uvod je prikaz pasivnoagresivnog muskarca, nekoliko godina pre nego sto krene da udara. Cuvajte se zene ljudi koji koriste ali u recenicama koje zvuce naizgled na pocetku pozitivno, nastavak je zlo...
  • Shimmy

    18.06.2019 15:27
    odgovornost 0
    Krivica je uvek na nasilniku, ali interesantno je kako zene ama bas nikad nece preuzeti odgovornost za bilo sta u njihovom zivotu sto se desava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna