Autor: BBC News na srpskom

BBC
08.07.2019.
21:13 > 22:08
Leto je konačno stiglo, ali da li postoje ograničenja oko toga šta smete da obučete za posao.
  • .

    09.07.2019 08:52
    /
    Nebih nikada obuo to ruglo ni u zivotu, a na poslu je dres kodom definisano da ne mozete nositi bilo kakav vid kratke odece dole, niti bilo kakav vid otvorene obuce, cak ni borosane, osim mozda u slucaju proglasenja elementarne nepogode.

    U pocetku nismo imali dres kod. Naknadno je uveden i svi smo se bunili, jer nam je time uskracena jedna sloboda. Medjutim, kada delite office prostor sa vise ljudi, to i nije tako lose jer dok nismo imali dres kod stalno je nekom bilo vruce a nekome hladno istovremeno. Imao sam koleginicu koja je dolazila bukvalno u zavesi na posao, pa joj je, normalno, vazda smetao AC i zbog nje smo ga gasili pa nas 5 u kosuljama i pantalonama kuvalo kao u loncu :(
  • NS

    09.07.2019 08:01
    ne , nikako

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna