Autor: BBC News na srpskom

BBC
10.07.2019.
12:50 > 13:11
Odluka da se otvori linija Beograd - Jagodina izazvala je polemike na društvenim mrežama, ali u kompaniji Srbija voz veruju da će linija biti profitabilna i nadaju se sličnoj saradnji sa drugim gradovima.
  • železnica

    11.07.2019 08:49
    izuzetno ne saobraća
    ne samo što je Novi Sad ostao bez voza za Beograd, nego će uskoro ostati i bez voza do Subotice, pa dalje do Pešte, Beča i Moskve i preko nje do Kine. I Beograd je ostao bez svoje Glavne st. pre toga, kao što je ostao bez svih 11 staničnih koloseka i nepoznatog broja km pruge koji su završili neznano gde, a još pre toga je NS ostao bez ranžirne stanice u koju je trebalo potkraj 90-ih, s početka 2000-ih izmestiti rad koji se obavlja u Ložionici, a da nadležni nisu objasnili koji su razlozi za odustajanje od plana izgradnje 2. etape nove ranžirne stanice, kao što niko ne objašnjava kako uopšte zamišlja opstanak železničkog saobraćaja u Srbiji u uslovima gašenja železničke industrije i stalnih "privremenih" izmena organizacije saobraćaja usled "aktivnih" radova čiji se broj ne železničkoj mreži ne zna, kao što se ne zna ni koliko je kredita podignuto na ime rekonstrukcija infrastrukture, nabavke Štedlerovih EMV, rekonstrukcije depoa u Zemunu za opravku garnitura BG voza, Beovoza, Srbijavoza i bg metroa s Prokopom koji i pored silnih rekonstrukcija i dalje kasne, ne stižu na vreme ili izuzetno ne saobraćaju. Dakle, bruka od vođenja saobraćajne politike u državi, teška bruka. Jednako na železnici kao i na drumovima i u vazduhu. Bruka.
  • bananarama

    10.07.2019 20:00
    Hleba i igara. Stara oprobana fora diktatorskih režima kako vladati.
    Sada će gologuzija da pohrli na tobogane, šećernu vunu i da gledaju žirafu. Taman da na mesec dana zaborave da su im frižideri i stomaci prazni. Ne bi me čudilo da botovi dobiju direktivu da makar jednom porodično odu do Jagodine.
  • Cornholio

    10.07.2019 16:55
    //
    Za ćelavog 2000000...
  • dragan perković

    10.07.2019 16:41
    A
    Novi Sad uopšte nema voz za Beograd.Red vožnje voza na železničkoj stanici pisan ruk na običnom papiru.Pre da potsetim je železnička stanica imala televizore(monitore) o redu vožnje nekoliko na stanici.Došli radikali iz Beograda i sve pokrali.Oprema vredna nekolko hiljada evra isparila.Železnički depo u ložioničkoj 7 u raspadanju od ne održavanja (srušen krov od pola hale, nekoliko objekara se raspada.
  • SREMAC

    10.07.2019 16:33
    Da se promovise potok :) al je njima dobro
  • Igor

    10.07.2019 15:31
    Pisi - 2000 din za gospodina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna