Autor: BBC News na srpskom

BBC
14.10.2019.
07:56 > 09:39
Početkom septembra usvojeno je nekoliko pravilnika koji omogućavaju primenu Zakona o ljudskim ćelijama i tkivima, a roditeljima bi trebalo da daju sigurnost, tvrde nadležni.
  • Maks

    15.10.2019 13:43
    Mrva
    Nema tu patetike izuzev u tvojoj glavi. Ovaj jadni narod je varan u zadnjih trista godina bas upravo revolucijama, ratovima i laznim obecanjima piramidalnim stednjama losim skolstvom i jos losijim zdravstvom sve same lazi i zelja da se lepo bez rada zivi
  • mrva

    14.10.2019 16:56
    @maks
    kome se konkretno obraćaš? vidiš nekog koga su prevarili svi koje si pobrojao? U slučaju matičnih ćelija, navedi molim te pouzdane pokazatelje po kojima je neko u napred mogao znati da je u pitanju prevara!? Na kraju, situacija kada nešto činiš za svoje dete je ipak malo drugačija, čovek svesno može pristati na mogućnost da na kraju bude prevaren... I gde si izveo zaključak da su svi koji su davali matične ćelije prevareni!? Naknadna "pamet" koju demontriraš zapravo je prilična glupost. Ličiš i verovatno i jesi jedan od onih melanholika i pesimista koji radije ništa nikada ne bi radili nego da slučajno naprave neku grešku. Krajnje patetičan pogled na život i stvari.
  • maks

    14.10.2019 11:47
    majmuni
    Koliko puta će vas preveslati da bi ste ukapirali laž. Revolucije,Jezda, Dafina,Otpor,matične ćelije..... Kad pristaneš da od majmuna postaneš ceo živit kroz generacije ostaješ majmun nema evolucije
  • МилеНС

    14.10.2019 08:25
    u porođaju je ključ zdravlja
    Pronađite na internetu o temi odloženog presecanja pupčane vrpce nakon porođaja, sve dok posteljica pulsira i biće vam jasno kako se bebi "pretoče" matične ćelije i koliko je to bitno za njeno zdravlje. Čak je u udžbeniku za akušere zapisano tako da nije "internet lupetanje". AKo je porođaj protekao bez problema ne postoji nijedan razlog da se ne odloži za par minuta presecanje vrpce a krv iz nje potisne - preda ka bebi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna