Autor: BBC News na srpskom

BBC
21.11.2019.
14:36 > 15:00
Odbor je predložio da se ministru finansija Siniši Malom poništi doktorat.
  • Boki

    22.11.2019 09:05
    Lele
    Ko je to utvrdio nije ni čudo. A oni koji su završili fakultete i doktorirali pre njega a neznaju ni taicu množenja. Šta s njima.
  • Dr Miggyy

    21.11.2019 15:28
    KRAJ DOKTORATU PLAGIJATU!?
    Kod većine akademskih građana sa doktoratom provejava mišljenje o doktoratu plagijatu ministra ljena ta;ka.Malog da je na kraju pobedila pravda nakon pet godina nemilosrdne borbe etički ispravnih ponašanja i ona druga neetička grupa, koja pošto poto htela je da promoviše ukradeni doktorat u doktorata časno i pošteno urađen. Na žalost tu se, bez potrebe i kompetencije stavio i predsednik Srbije, čime je narušio autoritet predsednika i ΛV kao pravnika, kako se hvali najboljeg studenta prava. Ovo sve nije trebalo i samozvanom doktoru Malom ni svemogućem i nekompetentnom za ocenu doktorate, gospodinu ΛV. On umesto podrške morao je da razreši Malog sa mesta ministra i da ga udalji iz SNS i politike. Nepostupanjem po kodeksu naneo je štetu i Malom i sebi i obrukao je kompletnu akademsku i građansku javnost, a ovako čovek bez ljudske etičnosti vodi jedno od važnih ministarstava, a još vuče repova sumnjivom kupovinom 24 stana u Bugarskoj i prebacivanje para na egzotičnim ostrvima. Takođe i rušenje Sava Male po sred crne noći je i njegovo delo ruku i mozga.. Pored ovoga, Mali treba da se izini prof. Karapandži, Teodoroviću i celokupnoj poštenoj javnosti, na svu sreću, još postoji. Valjda na svemu ovome je stavljena tačka?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna