Autor: BBC News na srpskom

BBC
13.12.2019.
11:46 > 12:00
Iako ih uznemiravaju priče o plagijatima i lažnoj prodaji Megatrenda, studenti ovog univerziteta ne misle da će sve ove afere uticati na dalji tok njihovog školovanja.
  • Gagi

    14.12.2019 09:26
    Zašto MEGATREND
    Dobro pitanje je postavljeno ali nema odgovora. Zašto ste se upisali na MEGATREND Univerzitet, znamo mi odgovor koji smo strpljivo i vredno studirali na FTN - Novi Sad i BU - Beograd. Linija manjeg otpora izgleda da nam je u genima, i na kraju krajeva postavlja se pitanje gde će se zaposliti i raditi ti vredni studenti sa MEGATRENDA, kome oni trebaju, šta je to, kakav fakultet kakvi bakrači, o čemu mi ovde pričamo. UNIVERZITET zna se gde je i svi oni koji tamo ne pripadaju ili ne mogu neka se klone stručnosti i kvalifikacija van njega.
  • pera

    13.12.2019 20:56
    ..
    Ne znace nista. Znace da nisi ozbiljan medij ako samo pises ozbiljne clanke, nego i kad prepoznas da je tema izmisljena da skrene paznju sa prodaje narkotika ili oruzja, pa je izignorises.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna