Autor: BBC News na srpskom

BBC
22.01.2020.
08:38 > 14:32
Zabaležen je i prvi slučaj oboljevanja u Americi, a kineske vlasti savetovale su sve građane da ne putuju u Vuhan, grad iz kojeg je krenulo širenje virusa.
  • eks

    22.01.2020 15:03
    USA zlo
    Imperija zla, psihopate - vladari SAD započeli su svetski rat biološkim oružjem. Kina je prva na udaru, jer preti da postane vodeća ekonomska sila , što pohlepnim američkim psihopatama ugrožava vladavinu planetom. Svako zlo dolazi iz imperije zla - SAD . Iz američkih laboratorija potekli su svi "misteriozni" virusi .
  • Orwell Vegan

    22.01.2020 13:06
    Istina
    @Jasno je
    Spanska groznica, kuga, AIDS, sifilis i sve ostale najgore zaraze dosle su iz Carstva Zivotinja kao tzv. osveta zivotinja. To moderna medicina ne vidi ili nece. Spanska groznica i kuga dosle su iz Kine. Uostalom, kakva je svrha koristiti virus kao oruzje ako se okrene protiv vas?
  • Jasno je

    22.01.2020 11:17
    Ono što sasvim sigurno znamo je da je virus stvoren, izašao iz nečije labaratorije u svrhu takozvanog ABH rata, gde se izraz bakteriološki zastarelo koristi.
    A to što se pojavio u Kini, znači da ga je stvorio neko kome Kina smeta.
    Treći svetski rat je u toku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna