Autor: BBC News na srpskom

BBC
27.02.2020.
10:30 > 11:00
Sukob policije i demonstranata zbog planova za gradnju migrantskih kampova.
  • @Marko

    28.02.2020 00:17
    E moj Marko.
    Nema taj narod baš ništa sa dugovima, kao narod.
    U dugove su ga uvalili vlast i "stručnjaci".
    Kao i ljubav MMF glavonja.
    Pošto više nemamo svoje banke, videćeš uskoro nas.
  • Marko

    27.02.2020 16:37
    Dužan ko Grčka
    @Bravo Grci

    Da taj narod je toliko pametna da pored abnormalnog turističkog potencijala a nisu ni po ostalom siromašni uspe da upadne u dugove i da bude po tome poznat širom sveta. Ovi što se protive migrantima i kampovima su isti oni što su držali fašističke parole i transaprente na košarkaškim utakmicama protiv Srba a vi i dalje tripujte da ste "pravoslavna braća". Gde fašizam i nacizam kroči tu bratstva nema. Niste informisani koliko su nacoši brojni u Grčkoj i da je tamo već dugo ekstremno desničarstvo podivljalo.
  • Bravo Grci

    27.02.2020 13:17
    Divim se narodu Grčke i Italije što ne dozvoljavaju da ih bilo ko laže.
    nema tih društvenih mreža, niti tih organizacija koje proglasima i plakatima i saopštenjima mogu da isperu mozak tom pametnom narodu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna