Autor: BBC News na srpskom

BBC
26.05.2020.
19:50 > 20:00
Odlazak Rubi Rouz iz serije o superherojima je najnoviji slučaj da glumica napusti projekat u kome ima glavnu ulogu.
  • samo kazem

    26.05.2020 23:47
    Jedna i jedina
    Dzodi Foster je jedna i jedina Klarisa Sterling. Dzulijen Mur joj nije ni do kolena, ona jednostavno ne moze da bude i snazna i ranjiva u isto vreme, a bas u tome je stvar.
    Procitao sam knjigu Tomasa Harisa po kojoj je snimljen film, kao i brojne druge njegove knjige o Hanibalu Lekteru i drugim serijskim ubicama koji su bili njime inspirisani. Knjige su mracne i pune poruge prema americkom sistemu vrednosti. Tesko je praviti scenarije po njima, a kamoli igrati u takvim filmovima.
    Kazu da je ser Entoni Hopkins, kad je video naziv filma "Kad jaganjci utihnu" na koricama scenarija, pitao: "Je li to nesto za decu?" Nije imao pojma da ce mu ta uloga promeniti zivot, jer kad god ga vide, ljudi u njemu vide Hanibala Lektera...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna