Autor: BBC News na srpskom

BBC
10.07.2020.
21:58 > 22:05
Kako učesnici protesta vode računa i da li su zabrinuti?
  • Pićuka

    12.07.2020 14:29
    @Laura, @Ma šta kažeš
    Nalupetali ste se gluposti za sav život. Niko od njhi ne ruši i razbija. Tačno se zna ko to radi i po čijem nalogu. Floskula o tome da ne žele da rade a hoće velike plate izlazi iz usta , nesposobnih, neobrzovanih, priučenih i partijskih poltrona. Sistem vas je uništio.
  • Laura

    11.07.2020 18:08
    Akademski građani koji svake godine hoće da pomeraju, tj.snižavaju procenat za prolaz u sledeću godinu. Kako su krenulu zahtevaće da prokaz bude sa 20%.
    Sve ok, svi imamo razkičito mipljenje i to je u redu, ali ovakvo ponašanje i uništavanje imovine ne mogu da razumem.
    Dobro se hrane a ne troše se i eto viška energije
  • nebesky

    11.07.2020 13:00
    Godišnji odmor
    Mladi, svaka čast, samo napred!
    I, malo se bolje organizujte.
    Pošto ove godine nema mora, Grčke... trebalo bi da svako svoj godšnji odmor provede sa vama.
    Jedinstveni do krAVja!
  • MA STA KAZES

    11.07.2020 11:48
    @penzioner i @bravo
    pa vas dvoje nemate dve ciste u glavi.............. u 85%slucaja da ih pitas zasto demonstriraju niko nema sta da kaze pametno... a da je vreme za demonstracije NIJE.... sto se tice plata pa tek tu nemoj da raspravljamo jer sami pristaju da raspravljamo jer sami pristaju da rade za bedne plate i onaj ko je prinudjen a i ovi koi nisu a poznavajuci nas narod propisno koliku god platu da im das malo im je a niko nece da radi tj svi bi platu 2000e 4h radno vreme 4dana u nedelji i 4 meseca godisnjeg pa to nema ni u tatinoj firmi......
  • penzioner

    11.07.2020 10:06
    Nije ni cudo sto se nasa omladina digla . Dosta je da bedno zive, trude se, studiraju, ne sede po kaficima i kockarnicam i ne diluju pored OŠ, gledaju bahato i besno ponasanje ovih na vlasti. Uce posteno i gledaju bogatune na privatnim skolama i fakultetima (koji su jedva prosli kroz osnovnu skolu) koji ce imati megadiplome i dobre poslove. SUTRA NASI AKADEMSKI GRADJANI, NASA BUDUCNOST, TREBA DA VOZI TAKSI ILI DA MOTA KABLOVE. Gledaju svu nepravdu prema svojim roditeljima koji se bore sa minimalcem ili bez posla. Gledaju besna kola po gradu zasticenih gradjana ako ih mozemo nazvati gradjanima. CUVAJTE SE DECO
  • Bravo

    11.07.2020 07:18
    Omladino
    I korona im nije toliko strasna kao zivot u opljackanoj domovini-kakva im je buducnost?
    Sendvici-autobusi-ucene-minimalac-jad i cemer

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna