Autor: BBC News na srpskom

BBC
19.04.2021.
11:10 > 12:00
Arsenal, Čelsi, Liverpul, Mančester Siti, Mančester Junajted i Totenhem su među 12 klubova koji su se saglasili sa time da se pridruže novoj Evropskoj superligi.
  • Marko

    19.04.2021 14:46
    Ovo nije samo stvaranje lige bogatih, ovo je potpuno uništavanje smisla sporta i svih socijalnih vrednosti. Nadam se da navijači ovih 12 klubova to neće prihvatiti.
  • Sale NS

    19.04.2021 12:19
    Ja sam za!
    Tako ćemo gledati dobre timove, jake utakmice i pravu borbu. U sadašnjem formatu igraju i neki "levi" timovi koji služe za gol razliku, a o kvalifikacijama da i ne govorim. Pa na sve to ovi što su ispali iz LŠ prelaze u LE ge teoretski mogu ponovo da sesretnu sa onim kojeg su izvbacili iz trke za LŠ - BUDALAŠTINA! Uostalom, da prebacimo loptu i i gru preko bare na NBA - tamo stalno igraju isti timovi! Po meni je važno da se vrati publika na stadione.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna