Autor: BBC News na srpskom

BBC
03.06.2021.
13:49 > 14:00
Elektronska korespodencija glavnog američkog epidemiologa vodi nas iza kulisa ranog odgovora na pandemiju.
  • Pa sad

    03.06.2021 14:57
    Tu je pitanje bilo oko opstanka ekonomije, tj. privrede kod Trampa, a najvise stradalih je u plavim drzavama bilo, ne u crvenim, Kuomo je zatvaranjem starih bukvalno zrtvovao te ljude virusu za sta i dalje nije odgovarao. Nisu bez razloga Florida i Teksas, sa laksim merama, bolje prosli od Njujorka ili Kalifornije, narocito Florida jer de Santisa cak i komentatori poput Bila Mahera, koji su otvoreno levicari, hvale. Vakcine i pracenje aktuelnih naucnih podataka su spas, a ne zatvaranje ljudi, lock-down, gde god da se dogodio, nije pokazao rezutlate. Razumljivo je bilo na pocetku, kad jos ne poznajes dovoljno virus i moguce posledice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna