Autor: BBC News na srpskom

BBC
17.06.2021.
11:02 > 12:08
Igračke koje dajemo deci i osobine koje im dodeljujemo mogu da imaju trajni uticaj na njihove živote, piše Melisa Hogenbum.
  • Niko

    18.06.2021 07:49
    10
    Odgovor ti je za 10,svaka cast. Tacno,precizno,kulturno i srz pogodjena. Ja bi izvredjao u izlivu besa koji osecam o ovim temama i komentar kao i 90% mojih ni ne objave.
  • 10

    17.06.2021 14:19
    Држимо се природе и природних
    Ако природа каже лево, не иди десно, Ако природа каже десно, не иди лево. Нико није паметнији од природе, која је непогрешива. Природа, биологија, анатомија и физиологија, вишемиленијско искуство, целокупна историја, су одредили да је оптимално да у целом живом свету постоје мушки и женски пол, и природна подела посла међу њима. Природно је, здраво, и разумно да дечаци играју футбал, а да се девојчице играју луткама. Не треба ништа радити на силу, јер природа то, некад бржа, некад спорије, увек кажњава. Уосталом, пустимо те из белог света нека раде шта мисле да је њих добро, ми треба да радимо оно што је за наше друштво добро и корисно.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna