Autor: BBC News na srpskom

BBC
07.10.2021.
15:34 > 16:00
Britanski teniser je preko društvenih mreža zatražio pomoć pošto su mu na turniru u Indijan Velsu ukrali patike za koje je bio zakačen venčani prsten.
  • NSdjanin

    08.10.2021 10:34
    Iskreno...
    ...baš mi je žao Endija. Sa 34 godine, nakon 3 godine van terena zbog povrede i silnih operacija, treba se vratiti u takmičarsku formu, a ne obnoviti povredu. To što sad nije u prvih 100 igrača na ATP listi, nikako nije realni odraz njegovog kvaliteta. Voleo bih da ga ponovo gledam kako onako šljampav trči po celom terenu i stiže sve protivničke udarce. Kako posle nekog trka za lopticom posle dobre protivničke dijagonale, kada bi izgledalo kao da je uopšte neće ni stići, on je iz defanzive u punom trku raspali dvoručno u neki od ćoškova, i to obično na ili uz samu liniju, tako da protivnik može samo da je isprati pogledom! To mu je bila specijalnost! Tako je 2013. dobio Novaka u finalu Vimbldona. Nole je bio premoren nakon onog polufinala u 5 setova protiv Del Potra, koje je bilo sigurno jedan od njihovih najboljih duela, ali mu Endi tad nije dao ni set. Ubio ga je sa tim svojim neuhvatljivim udarcem iz trka! Najviše mi smeta što Englezi (stari, poznati nacionalisti) ni nakon 2 osvojena Vimbldona, što nijedan igrač iz Velike Britanije nije uzeo još od Freda Perija, nakon što je godinama bio član Velike četvorke, kada smo istovremeno gledali prva 4 igrača na ATP listi kako igraju verovatno najkvalitetniji tenis u istoriji, što se to verovatno nikada više neće ponoviti, nakon osvojenog US Opena, nakon 2 zlata na Olimpijadi i osvojenog finalnog turnira u sred Londona, gadovi još ono zovu Henmanovo, a ne Marijevo brdo! Pitam se da li je to možda zato što je Endi iz Škotske?! MRŠ!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna