Autor: BBC News na srpskom

BBC
08.10.2021.
11:52 > 12:00
Posle 14 godina, nemački arbitar neće suditi na međunarodnim utakmicama. „Neke utakmice je sudio sjajno, ali je uvek u sebi imao dozu narcisiodnosti", kaže bivši sudija Raka Đurović.
  • Mile rent-a mozak

    10.10.2021 09:16
    Pročitao sam, jedva, moram priznati, ovaj tekst. Ne znam zašto se novinar zamajavao ovim nebitnim likom, pa se još trudio da mu izuči celu biografiju. Verovatno zbog nedosuđenog penala? Srbija u profesionalnom fudbalu, seniorske uzrast, neće nikad ništa osvojiti kao reprezentacija. I zato se bavimo suđenjem. Ona sprdačina na poluvremenu Lige "šampiona", gde se analizira suđenje, je naš napredni patent, kako da budem u centru pažnje. U Americi, novinaru bi to bila zadnja emisija, jer bi ga tako finansijski kaznili da bi bio beskućnik do kraja života. U Evropi je slično. Samo nama starletan Nedić, analizira suđenje. Pričamo o nekom poštenju u sportu, a sudije utakmica, su deo te sportske organizacije i ona ih određuje. Nebitno da li je fudbal, košarka, rukomet, odbojka, vaterpolo.... Lova i interesi su toliko veliki, da čak ni oni u Var sobi namerno utiču na ishod. I za kraj, ponovo fudbal, sećate se pre par godina, kada smo uveli 4 i 5 sudiju iza gol-korner linije. Koja je njihova uloga bila, osim da dobiju lovu za tu utakmicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna